Logopedisch Centrum Zuid-Nederland
 
Deskundig en vertrouwd

Wie zijn wij?

Margje Jonker - praktijkhouder

Mijn naam is Margje Jonker en vanaf april 2021 ben ik praktijkhouder van Logopedisch Centrum Zuid-Nederland.

In 1998 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In de jaren daarna heb ik met heel veel plezier gewerkt bij verschillende logopediepraktijken en in het speciaal basisonderwijs. Door verschillende omstandigheden heb ik moeten besluiten mijn werk als praktiserend logopedist op te geven. Om toch feeling te blijven houden met mijn zo geliefde vakgebied, ben ik aan de slag gegaan als praktijkondersteuner voor verschillende logopediepraktijken. Sinds 2018 was ik in die hoedanigheid werkzaam bij Logopediepraktijk Heeswijkse Kampen in Cuijk. Toen zich de gelegenheid voordeed deze praktijk over te nemen leek mij dat een gouden kans! Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en vanaf april 2021 ben ik dan ook de trotse eigenaar van Logopedisch Centrum Zuid-Nederland (voorheen Logopediepraktijk Heeswijkse Kampen en Het Mozaïek).

Ik vind het belangrijk dat de logopedisten in ons Logopedisch Centrum zich zoveel mogelijk kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn, namelijk therapie geven! Daarom neem ik een deel van de administratieve taken van de collega's voor mijn rekening, zoals ik dat ook deed toen ik nog praktijkondersteuner was binnen de praktijk. Op deze manier hoop ik mijn collega's het plezier in hun vak te laten behouden, zodat zij nog lang werkzaam zullen blijven binnen ons team!


Debbie Lamers - Logopedist

Hoi! Ik ben Debbie Lamers en woonachtig in Venlo met mijn man. Sinds 2013 zijn we trotse ouders van onze zoon.

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de HAN en vanaf dat moment werkzaam in de vrije vestiging en een tijd bij de GGD om kinderen te screenen. Sinds 2009 ben ik met heel veel plezier werkzaam binnen deze praktijk, locatie Cuijk. Mijn passie ligt bij het werken met kinderen, samen met de ouders. Samen kijken wat de hulpvraag is en goed naar het kind kijken wat hij of zij nodig heeft. Daarbij de veiligheid en ruimte bieden, zodat het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van spraak- en taalproblemen, OMFT, PROMPT, executieve functies, lees- en spellingsproblemen, luisterproblemen en sensorische integratie.
Lisa Schierboom - Logopedist

Mijn naam is Lisa Schierboom, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Druten.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen als logopedist. Vanaf dat moment ben ik werkzaam als logopedist in deze praktijk op zowel de locatie in Cuijk als de locatie in Wijchen.

Gedurende mijn gehele opleiding wist ik dat mijn passie ligt in het werken met kinderen. Elk kind is uniek en dus is ook elke behandeling uniek, dat is een van de redenen dat ik dit werk met heel veel plezier doe. Ik vind het belangrijk dat elk kind op zijn eigen niveau kan groeien. Hierbij staat samenwerking met ouders, leerkrachten en andere betrokkenen ook centraal. 
Luuk Borgers - Logopedist

Hoi! Mijn naam is Luuk Borgers, ik ben 25 jaar oud en kom uit Millingen aan de Rijn.


Sinds 2023 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de HAN in Nijmegen en ik werk sinds kort bij deze praktijk op de locaties Cuijk en Wijchen.
Voordat ik begon aan de opleiding wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Ik vind het prachtig om te zien hoe elk kind zijn eigen weg bewandelt. Ik wil de kinderen, met hulp van ouders, leerkrachten en andere betrokkenen, ondersteuning bieden, zodat ze hun eigen weg met vertrouwen kunnen belopen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen